Företaget med nöjd kund som motto

Om oss

SB Måleri startades 2007 av Joakim Skoglund och Mattias Björnsson, båda med lång erfarenhet inom måleribranschen. Företaget är baserat i Partille och vårt upptagningsområde sträcker sig från Alingsås till Kungsbacka. Vi är stolta över att kunna erbjuda högkvalitativa målningsarbeten inom nyproduktion, reparation och service.

Vad vi gör

Vi utför målningsarbeten för både nybyggnationer och reparationer, samt erbjuder omfattande service för alla typer av måleriprojekt. Våra specialiteter inkluderar fasadmålning och industrimålning, där vi använder de bästa materialen för att säkerställa hållbara och estetiskt tilltalande resultat.

För vem

Våra kunder inkluderar fastighetsbolag, byggbolag, bostadsrättsföreningar och privatpersoner. Vi arbetar nära våra kunder för att säkerställa att varje projekt uppfyller deras specifika behov och krav. Med vår expertis inom fasad- och industrimålning kan vi hantera stora och små projekt med samma höga kvalitet och professionalism.

Verksam i Göteborgsregionen – Ditt lokala målerival

Vi på SB Måleri är stolta över att erbjuda våra måleritjänster över ett brett område i Göteborgsregionen. Från stadens hjärta till de natursköna omgivningarna, är vi din pålitliga partner för fasadmålning, interiörmålning och specialprojekt. Oavsett om du bor i centrala Göteborg, eller i en av de charmiga förorterna som Alingsås, Kungsbacka eller Partille, kan du räkna med oss för professionellt utförda måleritjänster med hög kvalitet. Ta reda på var vi är verksamma och hur vi kan hjälpa dig att förvandla din fastighet med vår expertis och engagemang.

Kontakt

Skoglund & Björnsson

Måleri AB

Benjaminsväg 4
433 38 Partille

Joakim Skoglund

VD
0736-552182
0302-490492
[email protected]

Lina Backegård

Projektledare
0703-626776
[email protected]

Linda Enander

Ekonomi
0701-447600
[email protected]

Vi har kollektivavtal med svenska målareförbundet
Vi är även medlemmar i Målaremästarna